ЛЬВIВ ТАМАДА
 Тамада - Страница 2 - Форум
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 2 из 3
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Архив - только для чтения
Форум » РАДI БАЧИТИ ВАС НА ФОРУМI :))) » ВIДГУКИ,ПОБАЖАННЯ,ПРОПОЗИЦII » Тамада
Тамада
АнжелаДата: Пятница, 25.06.2010, 22:43 | Сообщение # 16
Группа: Гости





Хочу подiлитись своїми враженнями,пов’язаними з найважливiшим i пам’ятним днем в життi кожної людини- весiллям. Я видавала доньку замiж.Вести свято ми запросили тамаду- Наталiю Ващук .Вона не тiльки виправдала довiру,але i перевищила всi сподiвання.Не вистачає слiв,щоб висловити своє захоплення досконалим авторським сце-нарiєм свята . У ньому все було продумано до дрiбниць. Наталя обдарована чудовою професiйною майстернicтю.Були такi моменти,коли вiд слiв ,iнтонацiї,музики по тiлу пробiгали «мурашки».До глибини душi чiпляв музичний супровiд,який пiдiбрано з великим естетичним смаком.Я можу це оцiнити сповна, бо я музикознавець i диригент за фахом.Нiхто з присутнiх гостей не залишився байдужим до того,що вiдбувалось.Наталя змогла об’еднати , запалити гостей ,якi з задоволенням приймали участь в конкурсах.Здавалось,час зупинився.А таке вiдчуття буває тодi,коли люди щасливi.Дуже сподобалось i те, що тамада не набридала зайвими i довгими промовами,не нав’язувала слово для публiчних виступiв тим,хто не був готовий виступати перед публiкою.A скiльки позитивних емоцiй викликав перегляд фотомонтажу!!! Зал не просто смiявся,зал взривався вiд смiху.Дякую Вам Наталiє,за те,що чесно i вiдповiдально виконуєте свою роботу.Нехай Ваша праця буде винагороджена любов’ю i достатком ,пошаною в суспiльствi. Анжела Володимирiвна , Львiв.
 
Iринка i БогданДата: Суббота, 26.06.2010, 10:26 | Сообщение # 17
Группа: Гости





Наше весiлля ми довiрили Наталi Ващук.Ми щасливi,що зробили саме цей вибiр.Часто були на весiллях у наших друзiв i,чесно кажучи,були розчарованi а iнодi i роздратованi невмiлою. роботою розпорядникiв.
Наталю,спасибi за щирiсть i талант,за високий професiоналiзм.
Сценарiй дуже оригiнальний,самобутнiй i сучасний.Багато наших друзiв жалковало що не знали про Наталю до нашого весiлля.Бо у них на весiллях було не цiкаво i примiтивно-танець з вiником i макогоном-вже посеред горла.
Хочемо вiдзначити оригiнальне музичне оформлення конкурсiв i шоу.
Низький уклiн Вам i творчих успiхiв!
Вашi молодята Iринка i Богдан Пасiчник.
 
ГостьДата: Пятница, 30.07.2010, 22:34 | Сообщение # 18
Группа: Гости





Нещодавно у нас було весiлля.Ми i нашi гостi ще досi знаходимось пiд враженням вiд побаченого.Хочемо висловити Вам ,п.Наталю,свою вдячнiсть за професiйно проведене весiлля. Чесно кажучи,мiй чоловiк наполягав на тому,щоб тамадою був мужчина(так вже якось прийнято),але пiсля проведеного вами весiлля мiй чоловiк змiнив свою думку. I дуже був вдячний нашим знайомим,якi допомогли нам зробити вдалий вибiр(5 рокiв назад Ви у наших знайомих вели весiлля). Коли святкуеш весiлля,хочется,щоб було не гiрше,нiж у когось.У нас було все просто супер. Велике дякую Вам за подароване свято. Батьки.
 
Мирослава і ЯрославДата: Понедельник, 02.08.2010, 13:23 | Сообщение # 19
Группа: Гости





Наталю, від щирого серця хочемо подякувати за свято, яке Ви для нас організували. Наше весілля було справді незабутнім, веселим, і дуже добре організованим. Нам сподобалося все - зворушливі вірші-побажання, молитва під мелодію "Аве Марія", дуже веселі конкурси і забави, останній танець з бульбашками... Весело і цікаво було всім. Від наших гостей ми чули багато позитивних і захоплених відгуків шодо нашого свята. Багато людей говорили, що нічого подібного ніколи не бачили. З впевненістю можемо сказати, що наше весілля було саме таким, яким ми собі його уявляли - казковим, романтичним, неповторним і водночас дуже веселим. Після весілля у нас залишились лише приємні спогади про найважливіший день у нашому житті. Щиро дякуємо!!!
 
ГостьДата: Понедельник, 09.08.2010, 16:11 | Сообщение # 20
Группа: Гости





Привіт пані Наталя!
У нас було весілля в 2007 році, але по сьогоднішній день усі згадують навіть не нас - молодих, а тамаду. Навіть були гості, які мали в той день два весілля, то казали нам, що не хотіли йти від нас. Весілля було супер!!! Ми вам щиро вдячні за вашу працю, це справді було свято!
Катя і Олег - Новояворівськ
 
Юлія та ТарасДата: Воскресенье, 26.09.2010, 13:22 | Сообщение # 21
Группа: Гости





Хочемо виразити велику подяку пані Наталії Ващук за проведення нашого весілля, яке перетворилось на казку, на драйв і на величезні сюрпризи і несподіванки! Такого свята iше ніхто не бачив, все було дуже органызовано,сплановано- ПРОСТО СУПЕР!!!! Окрема подяка Сані Сьоміну за прекрасну роботу фотографій,які запалили увесь зал бурхливим сміхом,який переходив аж до сліз!!!! Це було супер і незабутньо!!!!! Одним словом, емоцій стільки,шо просто словами не передати. It раз ВЕЛИЧЕЗНА ПОДЯКА ПАНЫ НАТАЛії.Наталочка, ми вас любим!!!!! Цього свята не забудем НІКОЛИ!!!!! Юлія та Тарас!!!!
 
Юра І ОляДата: Воскресенье, 03.10.2010, 23:09 | Сообщение # 22
Группа: Гости





Пані Наталя, дуже Вам дякуємо за бомбезне свято:)
Ми в захваті і всі в захваті - а це найголовніше, за що низький вам уклін.
З повагою Юра і Оля - 25 вересня.
 
Марічка та Міша:))Дата: Среда, 20.10.2010, 18:52 | Сообщение # 23
Группа: Гости





Пані Наталя, найперше хочеться Вам подякувати за круте весілля, яке ми відсвяткували 16 жовтня 2010 року!!!!!
Ви створили для нас незабутній день.... Саме про таке весілля ми мріяли - веселе, драйвове, неперевершене, переповнене приємних несподіванок!!! Всього словами не передати..
Тому хто ще не ставав на рушничок щастя, без сумніву, Наталія Ващук зробить Ваше весілля на найвищому рівні і Ви не пошкодуєте про це ніколи!!!
Величезне Вам дякую!!! І окрема подяка від гостей!!!!
 
ГостьДата: Среда, 27.10.2010, 15:36 | Сообщение # 24
Группа: Гости





З дня весілля пройшло 2 роки, а здається тільки вчора ми його святкували... Ця атмосфера прекрасного назавжди залишиться в наших серцях, дякуючи Вам п.Наталю. Це було весілля про яке ми мріяли, а найбільше нас тішить те, що свято сподобалось ВСІМ!!!!! Гості ще і досі зустрівши нас, з приємністю згадують ті хвилини, стверджуючи що нічого подібного не бачили,і я з ними повністю погоджуюсь. Часто доводилось бачити, що молодята самі втомлювались від свого весілля, а ми насолоджувались кожною хвилиною цієї казки, що створили Ви. Я дуже щаслива що доля нас звела з Вами, дякую щиро, і нехай все у Вас буде прекрасно!!!!!! Ірина і Юрій (м.Львів, Гелікон)
 
ГостьДата: Четверг, 28.04.2011, 10:03 | Сообщение # 25
Группа: Гости





Пані Наталю!!!! Ви справді дуже "КРУТА" тамада. Я в захваті!!!!!! Дуже дякую - є чому вчитися у Вас!!! Ви - майстер.
Успіхів ВАМ!!!!!!!! ЗДОРОВ Я! Та щастя!!!!!
Наталія (Тамада/Ведуча з Полтави шоу-агентсво "Імперія" )
 
ГостьДата: Суббота, 16.07.2011, 10:42 | Сообщение # 26
Группа: Гости





Спасибо этому дню и Богу, что я узнала Вас, познакомилась с Вами и Вашим творчеством. Вы дали мне много эмоций прекрасных, замечательных, до мурашек по коже!!!! Желаю Вам молодости, цветения, Божьего благословения, сердечных "мук" в творчестве. Вы - гениальны. И Вашим гостям всех благ и процветания. С уважением из Арктической тундры, Марго.
 
ГостьДата: Пятница, 02.09.2011, 02:47 | Сообщение # 27
Группа: Гости





Пощастило співпрацювати з пані Наталією на весіллі. Я - весільний музикант зі стажем, тамадів бачив на своєму віку багато, і різних. Але так, як вразила професійна робота п. Наталі, вже давно нічого не вражало. Щоби не розписувати довгих деферамб, напишу просто: ЦЕ МЕГАТАЛАНОВИТО І СУПЕРПРОФЕСІЙНО !!! З такими Професіоналами працюється легко і приємно. Маю надію що це був перший, але не останній раз. Пані Наталя - Вам нових творчих злетів, вдячних клієнтів, і ТАК ТРИМАТИ !!!

З повагою Юрій Волошин, саксофоніст гурту Перехрестя, м. Дрогобич.
 
ЗорянаДата: Среда, 07.09.2011, 21:19 | Сообщение # 28
Рядовой
Группа: Пользователи
Сообщений: 1
Репутация: 0
Статус: Offline
Пані Наталю, з приємністю згадуємо найщасливіший день у нашому житті - наше весілля, яке відбулося 13 серпня 2011 року. До цього торжества доклали своїх зусиль і Ви, зробивши його МЕГАКРУТИМ!!!!!!! ДЯКУЄМО! Саме завдяки Вам на цьому святі панували приємна атмосфера й затишок, молодечий запал і тайна святих українських традицій. Здоров'я Вам, енергії , творчих злетів і поваги від клієнтів.

З повагою Святослав та Зоряна.
 
ВолодимирДата: Пятница, 09.12.2011, 23:20 | Сообщение # 29
Группа: Гости





Принципово не читав попередні відгуки, щоб не було плагіату. Хочу наголосити, що знайомий з більшістю львівських тамадів. Особливо бісить в більшості тамадів банальне та примітивне НАДАВАЛЬНЕ СЛОВО вітаючим, заїжджені *ГРАМОТИ* та лист від *холостяцької долі*. Як не дивно, такі тамади отримують свої *чесно* зароблені 500 уо і задоволено йдуть перед 24-00.
Хочу Вас, шановні молодята і не тільки Вас, запевнити, що від пані Наталі буде цікаве і неповторне шоу, яке Вам запам*ятається якщо не на все життя, так на довго!
п.Наталку з гордістю можна віднести до КРАЩИХ ведучих Львівщини.
З шануванням,
Володимир
 
ГостьДата: Пятница, 16.12.2011, 12:12 | Сообщение # 30
Группа: Гости





Всім привіт!!!
П. Наталю знаю вже давно. Нам доводиться часто працювати разом (я займаюся відеозйомкою).
Можу впевнено сказати,що вона одна з найкращих тамадів.Коли працюєш з професіоналом- це одне задоволення.
Весілля ,яке проводить п. Наталя буде завжди цiкаве, заряд позитивної енергії -гарантований.
Наталя вміє зробити так,щоб Ваше свято було неповторне і запам'яталося Вам надовго.
Творчих Вам, злетів,наснаги і вдячних клієнтів.

ВИ - Найкращі.

З повагою Роксоляна
 
Форум » РАДI БАЧИТИ ВАС НА ФОРУМI :))) » ВIДГУКИ,ПОБАЖАННЯ,ПРОПОЗИЦII » Тамада
  • Страница 2 из 3
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Поиск:


Copyright MyCorp © 2024