ЛЬВIВ ТАМАДА
 Тамада - Форум
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Архив - только для чтения
Форум » РАДI БАЧИТИ ВАС НА ФОРУМI :))) » ВIДГУКИ,ПОБАЖАННЯ,ПРОПОЗИЦII » Тамада
Тамада
yulijaДата: Понедельник, 09.06.2008, 21:48 | Сообщение # 1
Рядовой
Группа: Пользователи
Сообщений: 1
Репутация: 1
Статус: Offline
Пані Наталя!!!! Ви знаєте,навіть не знаю з чого почати,мою душу,моє серце переповнюють страшенні емоції,страшенний позитив. Весілля-це день,якого чекаєш все своє життя,переживаєш,щоб все було добре,шоб всім було весело, а коли ви ведете весілля,то ці всі переживання відходять.Спостерігаючи за гостями,ти бачиш драйв,насолоду в їх очах. Наскільки люди задоволені і вражені сценарієм весілля! Я цей день не забуду НІКОЛИ,і це все завдяки ПАНІ НАТАЛІ. Вона дійсно це свято перетворила в незабутній сон,в якому забуваєш про все на світі! Особливо я була вражена сюрпризом, який підготувала Пані Наталя та Олександр.Фотографії,які було зроблені з фотомонтажем запалили весь зал, я,чесно кажучи,не сміялась так все декілька років і це правда. Цей стан просто неможливо передати,його треба відчути.А ці переодягання в зірок шоу-бізнесу.Це так чудово,особливо коли ролі виконують твої друзі...А цей останній танець,який він гарний, а слова під час нього які прекрасні звучать з вуст Панi Наталi. В цей момент серце настільки б"ється,це так гарно,ці свічки,ця романтика.Це просто КРАСОТА. Я НІКОЛИ в житті ні на хвилинку не пожалію,що в мій самий щасливий день була присутня і працювала ця прекрасна жінка і чудовий фотограф Олександр,за вмiння перетворити свято в казку,яку не забудеш нiколи!!!. Я хочу вам з чоловіком подякувати від всієї душі,від всього серця. Ви-найкращі. І це правда!!!!Дякуємо вам за все.Цілуєм!!!!
Ви можете побачити все це в фотоальбомах!!!
 
ГостьДата: Воскресенье, 21.09.2008, 14:11 | Сообщение # 2
Группа: Гости





Сподобались На Вашому Молодому Сайтi Свiтлини,Яких Надiюсь З Часом Побiльшае,Всiх Вам Гараздiв В Творчiй Працi,Даруючiй Молодятам i Близьким Незабутнi Щасливii Моменти На Все Життя.
 
DimonДата: Вторник, 23.09.2008, 17:09 | Сообщение # 3
Рядовой
Группа: Пользователи
Сообщений: 1
Репутация: 0
Статус: Offline
Дорогі молодята, іменинники, ювіляри. Замовивши Наталію розпорядником вашої урочистої події, ви отримаете в замін чудесне, незабутнє, насичене драйвом і енергією свято. Все шо б здавалося Вам нереальним, в реальність це все перетворює Наталія. ДОВІРТЕ ВАШЕ СВЯТО ПРОФЕСІОНАЛАМ.

Лучше журавль в небе чем утка под кровать'ю
 
БМДата: Воскресенье, 26.10.2008, 13:08 | Сообщение # 4
Рядовой
Группа: Пользователи
Сообщений: 1
Репутация: 0
Статус: Offline
Всім привіт!!! Пару слів про Наталю хочу сказати, познайомились з нею років 4 тому(приблизно) на весіллі. Вона була в ролі ведучої, я в ролі музиканта. Чесно кажучи навіть не міг співати, таке шоу побачив. І так вона працює до сьогоднішнього дня. На теренах Львівщини за своє життя по весіллях бачив багато тамадів. Не буду приховувати - від деяких навіть тошнить(від делетантів які ходять за 1000 грн по весіллях і тільки портять імідж професіоналам таким як Наталя). Кожен раз в неї відбувається щось нове, якесь неймовірне і неповторне дійство. Одним словом - ПРОФЕСІОНАЛ!!! Наталка -"супертамади" Львова, які беруть за весілля 700-800 баксів- повна лажа порівняно з тобою. А твоя новинка з фотомонтажем - це просто ОТВАЛ БАШКИ! А основним аспектом я думаю є те, що в мене на весіллі працювала саме Наталя, яка просто ПОРВАЛА ПУБЛІКУ. Пройшло вже більше року, а гості до сьгодні згадують це свято, завдяки Наталі. ДЯКУЄМО!
 
ВілєнаДата: Вторник, 28.10.2008, 21:11 | Сообщение # 5
Рядовой
Группа: Пользователи
Сообщений: 1
Репутация: 0
Статус: Offline
Любі наречені! Свято, яке може вам запропонувати пані Наталя - НАЙКРАЩЕ, найбільш насичене несподіванками і приємними сюрпризами, вона може зробити ваше свято найприємнішим моментом вашого життя. Із свого досвіду можу сказати, що ніхто і ніколи не зміг би зробити наше весілля таким ОСОБЛИВИМ і таким ЕФЕКТНИМ!!! Наші друзі і родичі досі згадують усі цікаві моменти, яких просто не злічити!!! (до речі, у всіх наших друзів, які святкували весілля після нас, тамадувала Наталя!!!). Наталочка, ти просто СУПЕР!!! Так тримати! ти справді вмієш зробити будь яку подію незабутньою. І для нас, наречених, і для гостей, і для всіх, хто став свідком цієї події!!! biggrin Творчого тобі натхнення і безмежного щастя!!!! smile
 
Уляна і ЯрославДата: Среда, 29.10.2008, 23:30 | Сообщение # 6
Группа: Гости





Пані Наталочко, ми вам від щирої душі дякуємо за подароване нам свято, за прекрасний настрій, за щирі усмішки, за палаючі радістю очі, за атмосферу, яка панувала на нашому весіллі... Не хочемо перебільшувати, але нам насправді здається, що на нашому святі все було на стільки природньо, невимушено, душевно, спокійно... Цю гармонію створювали ваші добрі, лагідні слова і побажання, веселі конкурси, яскравих вражень додавали ефектні костюми, а романтичного настрою - останній наш танець зі свічками. Одним словом - МОРЕ ПОЗИТИВНИХ ЕМОЦІЙ !!! Величезне вам СПАСИБІ !!! Творчих звершень, успіхів і процвітанню вашій добрій справі !!!
 
DimonДата: Понедельник, 19.01.2009, 15:33 | Сообщение # 7
Группа: Гости





А наше весілля найкраще з усіх
Тут пісня лунає і радісний сміх
І пара найкраща у нас молода
Бо вміло керує усім ТАМАДА
 
ТарасДата: Понедельник, 20.07.2009, 12:27 | Сообщение # 8
Группа: Гости





Вчора гуляв на весіллі... тому відразу захотілось зайти на форум і поділитись враженнями. весілля проводила пані Наталя. все було справді на висоті. різноманітність конкурсів просто вражала. до того не зустрічав такої кількості розваг за весільним столом - а це справді неабияк згуртовує гостей святкування, навіть тих, які до того не бачили одне одного. Пані Наталя вміє створити атмосферу святковості і веселої забави.

PS: якби повернути день мого весілля я б неодмінно попросив би пані Наталю провести його.

 
ГостьДата: Среда, 22.07.2009, 00:22 | Сообщение # 9
Группа: Гости





В неділю мав можливість бути Дружбою на весіллі сестри! Писати можна багато,але скажу одне, пані Наталя зробила так,шо це весілля ніхто не забуде,велике вам дякую!!! ФІЛЯ)))
 
Юля та АртемДата: Среда, 22.07.2009, 11:31 | Сообщение # 10
Группа: Гости





Доброго дня п. Наталя. "Відійшовши" від недільної забави ми вирішили написати вам свої враження та слова подяки за те святою яке Ви нам влаштували!
З неділі на понеділок мені наснився сон, що я далі танцюю з Філіпом Кіркоровим, Машою Распутіною, Русланою наше весілля в реальності було настільки цікавим і веселим ,що мені ще й досі сняться ці всі веселі сценки, красиві косюми. Хочу сказати, що фантазія у п. Наталі надзвичайно безмежна, вона вміє з будь-якої компанії зробити веселих, забавних людей. Коли з чоловіком ми тільки ввійшли до залу і побачили п. Наталю ми подивились один на одного і зрозуміли, що нашому весіллі будуть присутні радість, сміх, сльози щастя та тривоги. Як тільки но ми посідали за столи пані Наталя розпочала весільний вечір, він само собою почався з молитви, слова молитви ми промовляли під Аве Марію, це було так гарно і приємно, що вже тоді в мене покотилась перша сльза. А чого тільки коштує почути сам голос п. Наталі, ніжний, прємний, милозвучний. Наталочко, якщо можна я до Вас так звернусь, Ви зробили нам не забутнє свято, свято радості, кохання, багатства. Наталочко Ви супер, ВИ КЛАСНАМІ ВЕСЕЛА ТАМАДА!!!!!! Щиро дякуємо Вам за те, що веселили нас і наших гостей, це було на найвищому рівні!!!!!
Ми Вас любимо. Ви найкраща тамада!!!!!
З повагою Юля та Артем
 
ГостьДата: Понедельник, 28.09.2009, 20:10 | Сообщение # 11
Группа: Гости





Дійсно круто!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
Андрiй i НаталяДата: Вторник, 06.10.2009, 21:24 | Сообщение # 12
Группа: Гости





Люди ! У вас весiлля i шукаете тамаду? Довiрте свое свято Наталi.
Ми задоволенi i щасливi ,що наше весiлля було саме таким:веселим i яскравим.
Ми не памя"таемо,коли так смiялись,просто до слiз,коли дивились фотоприколи.Це було так класно i оригiнально.Ми i нашi гостi ще досi в шоцi.Цiлуемо вашi молодята.
 
ГостьДата: Четверг, 28.01.2010, 11:40 | Сообщение # 13
Группа: Гости





Всім привіт!!!!!!!!!Хочу Вам розказати про свої враження після весілля яке вела п.Наталя.Настільки красивої програми я ще не бачила,враховуючи що була 12 разів за дружку))))),П.Наталя це дійсно професіонал свого діла!!!!!!!!,вона робить свято незабутнім,гості ну і звичано молода пара все весілля сяяли ЩИРИМИ ПОСМІШКАМИ,а все весілля пролетіло як хвилинка,а це немаловажно.До недавна я казала що моє весілля обійдеться без тамади,але.......,тепер змінила свою думку)))))))))І ось ми запросили п.Наталю щоб вона розділила з нами радість,і ми повністю покладаємось на такого професіонала як п.Наталя,адже це не просто день,це.........-свято на якому хочеться відчути ...........справжню казку))))))Дякую
 
ГостьДата: Четверг, 25.02.2010, 20:03 | Сообщение # 14
Группа: Гости





БЕЗМЕЖНО ВДЯЧНI ВАМ ЗА ПОДАРОВАНЕ НАМ ЩАСТЯ I НЕЗАБУТНI ВРАЖЕННЯ.
ЧУДОВА ПРОГРАМА.ХОРОШИЙ СМАК.
РАДУВАЛА ВIДСУТНIСТЬ ПРИМIТИВНОГО РАГУЛIЗМУ I ДЕБIЛЬНИХ КОНКУРСIВ.
БАЖАЕМО ВСIМ ПЕРЕЖИТИ ПРЕКРАСНI ЭМОЦII,ЯКI ПЕРЕЖИЛИ МИ В ДЕНЬ НАШОГО ВЕСIЛЛЯ.
У НАС БУЛИ ГОСТI З АМЕРИКИ I НIМЕЧЧИНИ.ВОНИ БУЛИ ВРАЖЕНI ВАШОЮ ПРОГРАМОЮ I ТИМ, ЯК МИ ВМIЕМО ВЕСИЛИТИСЬ
ТВОРЧИХ ВАМ УСПIХIВ.ВИ-СПРАВЖНIЙ ПРОФЕСIОНАЛ I ЧУДОВА ЛЮДИНА

ОЛЕГ ТА НАТАЛЯ ДОБРОВОЛЬСЬКI

 
БогданДата: Пятница, 25.06.2010, 14:15 | Сообщение # 15
Группа: Гости





Скажу чесно:на забави ходити не люблю.Але виходила замiж племiнниця,варiантiв не було.Настроївся на те,що потрiбно “вiдсидiти”.Але …Навiть не пригадую,коли так веселився.
На весiллi тамадою була жiнка.Та ще яка!!!Яскрава,колоритна,в стилiзованому костюмi.
Одним словом,СОЛОХА!
Не справдились сподiвання на те ,що буде,як спiваеться в однiй пiснi «Ой як то сумно,ой як то нудно».Було дуже весело,цiкаво.Всiм!!!!
Все було на найвищому рiвнi: оригiнальний сценарiй,эфектнi костюми,музичне оформлення свята.Все в десятку!Нiчого зайвого.Всiм було цiкаво i весело:i молодi, i людям старшого вiку.У тамади Наталi приемний голос,чудова дикцiя.Те,як вона говорила,брало за душу.Не можу сказати,що дуже сентиментальний,але iнодi чiпляло аж до слiз.
Окремо хочу сказати про розваги.Вони були не примiтивнi,не банальнi i по-справжньому
«заводили» гостей.
А з яким гумором,були зробленi фотоприколи! У нас незабаром буде ще одне весiлля.Тепер я знаю,що довiрю наше свято Вам,панi Наталю.Приймiть найщирiшi слова подяки за чудове свято,яке Ви подарували всiм нам.Пройшло вже досить часу,а ми досi пiд враженням.Ви надзвичайно талановита людина.Нових Вам творчих злетiв. З повагою до Вас – Богдан Мирославович Марченко.
 
Форум » РАДI БАЧИТИ ВАС НА ФОРУМI :))) » ВIДГУКИ,ПОБАЖАННЯ,ПРОПОЗИЦII » Тамада
  • Страница 1 из 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Поиск:


Copyright MyCorp © 2024